Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Ides of March

The Ides of March

01/10/2016 | Flixfilm

Se The Ides of March på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: George Clooney
Skuespillere: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti
Spilletid: 101 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Rivalens beskidte tricks knuser langsomt en ung ambitiøs pressemedarbejders idealisme i en valgkampagne, hvor sejren er en relativ størrelse.


Se The Ides of March på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Ides of March havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Ides of March ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Ides of March:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Ides of March er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Ides of March stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar