Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Idhun Chronicles

The Idhun Chronicles

08/01/2021 | Flixfilm

The Idhun Chronicles på Netflix

Produktionsår: 2020–2021
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Itzan Escamilla, Michelle Jenner, Sergio Mur
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En dreng, der netop er blevet forældreløs, kæmper mod sine forældres morder for at redde en planet og opdager en ny verden af vold – og mirakler.

The Idhun Chronicles (Minder om Idhun) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 8. januar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Idhun Chronicles på YouTube.Se The Idhun Chronicles på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Idhun Chronicles (Minder om Idhun) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Idhun Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Idhun Chronicles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Idhun Chronicles (Minder om Idhun) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar