Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Idhun Chronicles

The Idhun Chronicles

10/09/2020 | Flixfilm

Se The Idhun Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Animation
Instruktør: N/A
Skuespillere: Itzan Escamilla, Michelle Jenner, Nico Romero, Sergio Mur
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: En dreng, der netop er blevet forældreløs, kæmper mod sine forældres morder for at redde en planet og opdager en ny verden af vold – og mirakler.


Se The Idhun Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Idhun Chronicles (Minder om Idhun) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Idhun Chronicles (Minder om Idhun) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Idhun Chronicles:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Idhun Chronicles (Minder om Idhun) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Idhun Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar