Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iliza Shlesinger Sketch Show

The Iliza Shlesinger Sketch Show

01/04/2020 | Flixfilm

Se The Iliza Shlesinger Sketch Show på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Iliza Shlesinger, Glo Tavarez, Kerry Coddett, Iliana Inocencio
Spilletid: N/A
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 4.8

Beskrivelse: Komikeren Iliza Shlesinger leverer en sjov og bramfri blanding af skøre figurer, spidsfindige sociale stikpiller og sketcher over popkultur.


Se The Iliza Shlesinger Sketch Show på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Iliza Shlesinger Sketch Show (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Iliza Shlesinger Sketch Show (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Iliza Shlesinger Sketch Show herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Iliza Shlesinger Sketch Show er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iliza Shlesinger Sketch Show (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar