Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Imitation Game

The Imitation Game

01/01/2022 | Flixfilm

The Imitation Game på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Thriller
Instruktion: Morten Tyldum
Skuespillere: Benedict Cumberbatch, Keira Knightley, Matthew Goode
Spilletid: 114 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Under 2. verdenskrig leder en matematiker et hold kryptoanalytikere, der arbejder om kap med tiden for at bryde tyskernes berygtede Enigma-kode.

The Imitation Game havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Imitation Game på YouTube.Se The Imitation Game på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Imitation Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Imitation Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Imitation Game, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Imitation Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar