Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Imperfects

The Imperfects

09/09/2022 | Flixfilm

The Imperfects på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Action, Adventure, Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Italia Ricci, Morgan Taylor Campbell, Rhianna Jagpal
Spilletid: N/A
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Efter at Abbi, Tilda og Juan har deltaget i et eksperiment, der giver dem forfærdelige bivirkninger, går de sammen om at finde den ansvarlige videnskabsmand – og en kur.

The Imperfects (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Imperfects på YouTube.Se The Imperfects på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Imperfects (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Imperfects (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Imperfects, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Imperfects er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar