Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Impossible

The Impossible

01/11/2016 | Flixfilm

Se The Impossible på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Drama, History, Thriller
Instruktør: J.A. Bayona
Skuespillere: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, Samuel Joslin
Spilletid: 114 min
Land: Spain, Thailand, USA
Sprog: English, Thai, Swedish
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Dette gribende drama følger en families rystende oplevelser og skildrer det kaos, der blev skabt af den enorme tsunami i Sydøstasien i 2004.


Se The Impossible på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Impossible havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Impossible ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Impossible herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Impossible er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Impossible stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar