Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Imposter

The Imposter

01/06/2014 | Flixfilm

Se The Imposter på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Biography, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Bart Layton
Skuespillere: Nicholas Barclay, Carey Gibson, Bryan Gibson, Beverly Dollarhide
Spilletid: 99 min
Land: UK, USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: En detektiv sætter sig for at løse mysteriet om en 13-årig dreng, som forsvandt i Texas blot for at dukke op tre år senere i Spanien.


Se The Imposter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Imposter havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Imposter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Imposter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Imposter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Imposter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar