Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The In Between

The In Between

08/04/2022 | Flixfilm

The In Between på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Arie Posin
Skuespillere: Joey King, Kyle Allen, Kim Dickens
Spilletid: 115 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En teenager mister sit livs kærlighed i en tragisk ulykke. Bagefter begynder hun at tro, at han kommunikerer med hende fra det hinsides.

The In Between havde premiere på Netflix Danmark den 8. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The In Between på YouTube.Se The In Between på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The In Between ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The In Between stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The In Between, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The In Between er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar