Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The InBESTigators

The InBESTigators

10/01/2020 | Flixfilm

Se The InBESTigators på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Abby Bergman, Anna Cooke, Aston Droomer, Jamil Smyth-Secka
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Fire kvikke skolebørn starter deres eget detektivbureau, vlogger om deres eventyr og bliver hurtigt gode venner undervejs.

The InBESTigators (Bare de bedste detektiver) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The InBESTigators på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The InBESTigators (Bare de bedste detektiver) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The InBESTigators (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The InBESTigators, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The InBESTigators (Bare de bedste detektiver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The InBESTigators

  1. Louise - kl. 21:47, 07-03-2020:

    Hej,

    Hvordan kan det være at der på dansk Netflix kun er 10 afsnit i hver sæson af Inbestigators, når der ifølge IMDB er 20 afsnit pr. sæson?

    Mvh. Louise

    Skriv kommentar