Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The InBESTigators

The InBESTigators

10/01/2020 | Ingen kommentarer

Se The InBESTigators på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Comedy, Crime, Family
Instruktør: N/A
Skuespillere: Abby Bergman, Anna Cooke, Aston Droomer, Jamil Smyth-Secka
Spilletid: N/A
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Resumé: Fire kvikke skolebørn starter deres eget detektivbureau, vlogger om deres eventyr og bliver hurtigt gode venner undervejs.


Se The InBESTigators på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The InBESTigators (Bare de bedste detektiver) (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The InBESTigators (Bare de bedste detektiver) (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The InBESTigators herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The InBESTigators (Bare de bedste detektiver) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The InBESTigators (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar