Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Inbetweeners

The Inbetweeners

02/03/2016 | Flixfilm

Se The Inbetweeners på Netflix

Indspilningsår: 2008–2010
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas
Spilletid: 25 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Beskrivelse: Will, Simon, Jay og Neil tager på ferie til Kreta efter en række uheldige begivenheder i løbet af deres sidste uge på Rudge Park Comprehensive.


Se The Inbetweeners på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Inbetweeners havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Inbetweeners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Inbetweeners herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Inbetweeners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Inbetweeners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar