Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Inbetweeners

The Inbetweeners

02/03/2016 | Flixfilm

The Inbetweeners på Netflix

Produktionsår: 2008–2010
Genre: Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Simon Bird, James Buckley, Blake Harrison
Spilletid: 25 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Will, Simon, Jay og Neil tager på ferie til Kreta efter en række uheldige begivenheder i løbet af deres sidste uge på Rudge Park Comprehensive.

The Inbetweeners havde premiere på Netflix Danmark den 2. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Inbetweeners på YouTube.Se The Inbetweeners på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Inbetweeners ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Inbetweeners stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Inbetweeners, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Inbetweeners er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar