Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Incident

The Incident

01/05/2017 | Flixfilm

Se The Incident på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Isaac Ezban
Skuespillere: Raúl Méndez, Magda Brugengheim, Humberto Busto, Erick Trinidad Camacho
Spilletid: 100 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: To forbrydere flygter ned ad en trappe med en betjent i hælene, og en kværulerende familie tager ud at køre. Deres rejser vil tage meget længere tid, end de regner med.


Se The Incident på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Incident havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Incident ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Incident herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Incident er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Incident stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar