Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Incredible Burt Wonderstone

The Incredible Burt Wonderstone

01/01/2014 | Flixfilm

Se The Incredible Burt Wonderstone på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Don Scardino
Skuespillere: Steve Carell, Steve Buscemi, Olivia Wilde, Jim Carrey
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Da hans scenepartner forlader showet, må en Las Vegas-tryllekunstner lokke sin makker tilbage for at afværge en rival, der prøver at stjæle rampelyset.


Se The Incredible Burt Wonderstone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Incredible Burt Wonderstone havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Incredible Burt Wonderstone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Incredible Burt Wonderstone herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Incredible Burt Wonderstone er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Incredible Burt Wonderstone stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar