Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Incredible Genie

The Incredible Genie

11/10/2019 | Flixfilm

The Incredible Genie på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Comedy, Family, Fantasy
Instruktion: Alexander Cassini
Skuespillere: Matt Koruba, Stacie Randall, Biff Manard
Spilletid: 90 min
Land: United States, Romania
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: En ensom dreng bliver venner med en ånd, hvis upålidelige ønskekræfter fører til store eventyr – og endnu større problemer.

The Incredible Genie havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Incredible Genie på YouTube.Se The Incredible Genie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Incredible Genie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Incredible Genie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Incredible Genie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Incredible Genie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar