Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Incredible Hulk

The Incredible Hulk

26/07/2018 | Flixfilm

Se The Incredible Hulk på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Louis Leterrier
Skuespillere: Edward Norton, Liv Tyler, Tim Roth, William Hurt
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Portuguese, Spanish
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Et mislykket eksperiment forvandler dr. Bruce Banner til et stort grønt monster, når han bliver vred, hvilket gør ham til et militært mål.


Se The Incredible Hulk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Incredible Hulk havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Incredible Hulk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Incredible Hulk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Incredible Hulk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Incredible Hulk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar