Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Incredible Jessica James

The Incredible Jessica James

28/07/2017 | Flixfilm

Se The Incredible Jessica James på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jim Strouse
Skuespillere: Jessica Williams, Chris O'Dowd, LaKeith Stanfield, Noël Wells
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Med et mislykket forhold i bagagen knytter en dramatiker fra New York et uventet bånd til en fraskilt appdesigner, hun møder på en blind date.

The Incredible Jessica James havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Incredible Jessica James på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Incredible Jessica James ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Incredible Jessica James stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Incredible Jessica James, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Incredible Jessica James er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar