Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Incredible Jessica James

The Incredible Jessica James

28/07/2017 | Ingen kommentarer

Se The Incredible Jessica James på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jim Strouse
Skuespillere: Jessica Williams, Chris O'Dowd, LaKeith Stanfield, Noël Wells
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Med et mislykket forhold i bagagen knytter en dramatiker fra New York et uventet bånd til en fraskilt appdesigner, hun møder på en blind date.


Se The Incredible Jessica James på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Incredible Jessica James havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Incredible Jessica James ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Incredible Jessica James herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Incredible Jessica James er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Incredible Jessica James stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar