Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Indian Detective

The Indian Detective

19/12/2017 | Ingen kommentarer

Se The Indian Detective på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Russell Peters, Anupam Kher, Christina Cole, Mishqah Parthiephal
Spilletid: 44 min
Land: Canada, Germany, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: I denne dramakomedie besøger en suspenderet canadisk betjent sin far i Mumbai og hjælper med at efterforske en enorm ulovlig operation med bånd til hjemmet.


Se The Indian Detective på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Indian Detective (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Indian Detective (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Indian Detective herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Indian Detective er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Indian Detective (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar