Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Indian Detective

The Indian Detective

19/12/2017 | Flixfilm

Se The Indian Detective på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Comedy, Crime, Drama, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Russell Peters, Anupam Kher, Christina Cole, Mishqah Parthiephal
Spilletid: 44 min
Land: Canada, Germany, South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: I denne dramakomedie besøger en suspenderet canadisk betjent sin far i Mumbai og hjælper med at efterforske en enorm ulovlig operation med bånd til hjemmet.

The Indian Detective (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Indian Detective på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Indian Detective (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Indian Detective (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Indian Detective, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Indian Detective er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar