Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Infiltrator

The Infiltrator

01/11/2020 | Flixfilm

The Infiltrator på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Brad Furman
Skuespillere: Bryan Cranston, John Leguizamo, Diane Kruger
Spilletid: 2 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 7.0

Handling: En agent navigerer i en dødelig verden, hvor én fejl kan få ham slået ihjel: Colombias kriminelle underverden, styret af Pablo Escobar.

The Infiltrator havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Infiltrator på YouTube.Se The Infiltrator på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Infiltrator ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Infiltrator stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Infiltrator, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Infiltrator er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar