Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Informer

The Informer

01/04/2021 | Flixfilm

Se The Informer på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Andrea Di Stefano
Skuespillere: Joel Kinnaman, Mateusz Kosciukiewicz, Karma Meyer, Ana de Armas
Spilletid: 113 min
Land: UK, USA, Canada
Sprog: English, Polish, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter deres narkoaktion går galt, bliver en FBI-informant tvunget til at forblive undercover i fængslet for at afsløre en organiseret forbryderbande.

The Informer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Informer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Informer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Informer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Informer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Informer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar