Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Informer

The Informer

01/04/2021 | Flixfilm

The Informer på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Andrea Di Stefano
Skuespillere: Joel Kinnaman, Rosamund Pike, Common
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom, Canada, United States
Sprog: English, Polish, Spanish
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Efter deres narkoaktion går galt, bliver en FBI-informant tvunget til at forblive undercover i fængslet for at afsløre en organiseret forbryderbande.

The Informer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Informer på YouTube.Se The Informer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Informer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Informer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Informer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Informer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar