Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Innocence Files

The Innocence Files

15/04/2020 | Flixfilm

The Innocence Files på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Peter Neufeld, Barry Scheck, Michael West
Spilletid: 573 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Innocence Project udreder fejltrinnene i en række sager om uskyldigt dømte og afslører den uretfærdighed, der er begået mod ofrene og den anklagede.

The Innocence Files (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Innocence Files på YouTube.Se The Innocence Files på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Innocence Files (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Innocence Files (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Innocence Files, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Innocence Files er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar