Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Innocent Man

The Innocent Man

14/12/2018 | Flixfilm

Se The Innocent Man på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Heather McPhaul, Maura Antas, J.J. Arends, Serena Burns
Spilletid: 284 min
Land: USA
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentar er baseret på John Grishams eneste faglitteraturbog og stiller spørgsmålstegn ved to mordsager i Oklahoma i USA i 1980'erne.

The Innocent Man (Uskyldig dømt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Innocent Man på NetflixAnmeldelse: The Innocent Man

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Innocent Man (Uskyldig dømt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Innocent Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Innocent Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Innocent Man (Uskyldig dømt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar