Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Innocent Man

The Innocent Man

14/12/2018 | Flixfilm

The Innocent Man på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Heather McPhaul, John Grisham, Kyle Williams
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Denne dokumentar er baseret på John Grishams eneste faglitteraturbog og stiller spørgsmålstegn ved to mordsager i Oklahoma i USA i 1980'erne.

The Innocent Man (Uskyldig dømt) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Innocent Man på YouTube.



Se The Innocent Man på Netflix




Anmeldelse: The Innocent Man

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Innocent Man (Uskyldig dømt) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Innocent Man (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Innocent Man, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Innocent Man (Uskyldig dømt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.



Skriv kommentar