Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Innocents

The Innocents

24/08/2018 | Ingen kommentarer

Se The Innocents på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Drama, Horror, Mystery, Romance, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sorcha Groundsell, Percelle Ascott, Guy Pearce, Jóhannes Haukur Jóhannesson
Spilletid: 60 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: De forelskede teenagere June og Harry, der er løbet væk sammen, fanges i en farlig og forvirrende ny verden, da June begynder at vise tegn på at have mystiske evner.


Se The Innocents på Netflix

Anmeldelse: The Innocents

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Innocents (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Innocents (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Innocents herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Innocents er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Innocents (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar