Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Innocents’ – Ny spændingsfyldt serie fra Netflix

‘The Innocents’ – Ny spændingsfyldt serie fra Netflix

15/02/2018 | Flixfilm

Senere på året har Netflix eksklusiv premiere på den overnaturlige serie ‘The Innocents’, som byder på kærlighedsdrama i et spændingsfyldt og mystisk univers.

Serien er netop blevet offentliggjort af streamingtjenesten, som samtidig kan løfte sløret for første teaser – se nederst i artiklen – samt rollelisten.

De to teenagere, Harry og June, løber i ‘The Innocents’ hjemmefra – væk fra deres undertrykkende familier for at være sammen. Denne beslutning kaster dem ud på en usædvanlig selvopdagelsesrejse langt fra deres naive forestillinger og uskyldige drømme. Forældrenes fortiede hemmeligheder sætter de to teenageres kærlighed på en hård prøve, og deres særlige evner viser sig at udløse stærke kræfter, der har til hensigt at adskille dem for evigt.

I hovedrollerne er Sorcha Groundsell (‘Clique’, ‘Iona’, ‘Sleeping Lions’) som June, Percelle Ascott (‘Wizard vs. Aliens’, ‘The Weekend Movie’) som Harry og Guy Pearce (‘L.A. Confidential’, ‘Memento’, ‘The King’s Speech’) som Halvorson.

LÆS OGSÅ   Se første trailer til actionkomedien 'The Man From Toronto'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Innocents’ er produceret af det engelske produktionsselskab New Pictures med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls i spidsen. Skaberne bag serien er Hania Elkington og Simon Duric med Chris Croucher som producer. Farren Blackburn er executive producer (sammen med Charlie Pattinson, Elaine Pyke og Willow Grylls) og instruktør på seks af seriens otte afsnit.

Der er ingen meldinger om hvornår ‘The Innocents’ sæson 1 kan ses på Netflix Danmark.
Skriv kommentar