Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Innocents

The Innocents

12/11/2016 | Flixfilm

Se The Innocents på Netflix

Indspilningsår: 1961
Genre: Horror
Instruktør: Jack Clayton
Skuespillere: Deborah Kerr, Peter Wyngarde, Megs Jenkins, Michael Redgrave
Spilletid: 100 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.8

Beskrivelse: I Argentina i det 19. århundrede vender en mand tilbage til sin families plantage efter 15 år. Det ripper op i en voldelig fortid, mishandling af slaver og onde ånder.


Se The Innocents på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Innocents havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Innocents ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Innocents herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Innocents er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Innocents stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar