Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intelligent Hand

The Intelligent Hand

14/07/2022 | Flixfilm

The Intelligent Hand på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar hylder de håndværkere, som har holdt traditionerne i hævd verden over – fra en guldsmed i Mumbai til en klokkestøber i Normandiet.

The Intelligent Hand havde premiere på Netflix Danmark den 14. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Intelligent Hand på YouTube.Se The Intelligent Hand på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Intelligent Hand ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intelligent Hand stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Intelligent Hand, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Intelligent Hand er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar