Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intent 2: The Come Up

The Intent 2: The Come Up

21/02/2019 | Ingen kommentarer

Se The Intent 2: The Come Up på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime
Instruktør: Femi Oyeniran, Nicky Slimting Walker
Skuespillere: Adam Deacon, Karen Bryson, Selva Rasalingam, Ashley Chin
Spilletid: 103 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.6

Resumé: Under en tur til Jamaica opsporer en London-bande et illoyalt medlem, der har mødtes med rivalerne. I mellemtiden er der en undercover-betjent blandt dem.


Se The Intent 2: The Come Up på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Intent 2: The Come Up havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Intent 2: The Come Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Intent 2: The Come Up herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Intent 2: The Come Up er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intent 2: The Come Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar