Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intent 2: The Come Up

The Intent 2: The Come Up

21/02/2019 | Flixfilm

The Intent 2: The Come Up på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Crime
Instruktion: Femi Oyeniran, Nicky Slimting Walker
Skuespillere: Karen Bryson, Michelle Greenidge, Adam Deacon
Spilletid: 1 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.7

Handling: Under en tur til Jamaica opsporer en London-bande et illoyalt medlem, der har mødtes med rivalerne. I mellemtiden er der en undercover-betjent blandt dem.

The Intent 2: The Come Up havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Intent 2: The Come Up på YouTube.Se The Intent 2: The Come Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Intent 2: The Come Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intent 2: The Come Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Intent 2: The Come Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Intent 2: The Come Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar