Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intent 2: The Come Up

The Intent 2: The Come Up

21/02/2019 | Flixfilm

Se The Intent 2: The Come Up på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Crime
Instruktør: Femi Oyeniran, Nicky Slimting Walker
Skuespillere: Karen Bryson, Adam Deacon, Selva Rasalingam, Michelle Greenidge
Spilletid: 103 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: Under en tur til Jamaica opsporer en London-bande et illoyalt medlem, der har mødtes med rivalerne. I mellemtiden er der en undercover-betjent blandt dem.

The Intent 2: The Come Up havde premiere på Netflix Danmark den 21. februar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Intent 2: The Come Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Intent 2: The Come Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intent 2: The Come Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Intent 2: The Come Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Intent 2: The Come Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar