Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intent

The Intent

15/05/2017 | Flixfilm

Se The Intent på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Femi Oyeniran, Kalvadour Peterson
Skuespillere: Dylan Duffus, Scorcher, Shone Romulus, Jade Asha
Spilletid: 104 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Da den spirende kriminelle Gunz slutter sig til det stadig mere voldelige TIC-slæng, får banden pludselig trusler fra alle sider.


Se The Intent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



The Intent havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Intent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Intent herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Intent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar