Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intern

The Intern

02/07/2020 | Flixfilm

Se The Intern på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Nancy Meyers
Skuespillere: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm
Spilletid: 121 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: En stresset modedesigner får overraskende hjælp af en 70-årig enkemand, der besvarer et jobopslag efter en erfaren praktikant.Se The Intern på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Intern havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Intern ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Intern:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Intern er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intern stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar