Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The International Player

The International Player

15/04/2020 | Flixfilm

Se The International Player på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fodboldspiller i en lokal klub drømmer om de store ligaer. Da han får chancen for at blive professionel, er han med til at bringe sit hold til sejr.Se The International Player på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The International Player havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The International Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The International Player:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The International Player er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The International Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar