Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The International Player

The International Player

15/04/2020 | Flixfilm

Se The International Player på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Drama, Sport
Instruktør: Ahmed Medhat
Skuespillere: Youssef El Sherif, Arwa Gouda, Salah Abdullah, Muhammad Lutfi
Spilletid: 93 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En fodboldspiller i en lokal klub drømmer om de store ligaer. Da han får chancen for at blive professionel, er han med til at bringe sit hold til sejr.

The International Player havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The International Player på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The International Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The International Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The International Player, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The International Player er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar