Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The International Player

The International Player

15/04/2020 | Flixfilm

The International Player på Netflix

Produktionsår: 2009
Genre: Drama, Sport
Instruktion: Ahmed Medhat
Skuespillere: Youssef El Sherif, Arwa Gudah, Salah Abdullah
Spilletid: 93 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic, English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En fodboldspiller i en lokal klub drømmer om de store ligaer. Da han får chancen for at blive professionel, er han med til at bringe sit hold til sejr.

The International Player havde premiere på Netflix Danmark den 15. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The International Player på YouTube.Se The International Player på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The International Player ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The International Player stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The International Player, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The International Player er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar