Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The International

The International

01/04/2019 | Flixfilm

Se The International på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Action, Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Tom Tykwer
Skuespillere: Clive Owen, Naomi Watts, Armin Mueller-Stahl, Ulrich Thomsen
Spilletid: 118 min
Land: USA, Germany, UK, France
Sprog: English, Italian, French, Danish
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En Interpol-agent og en viceanklager fra Manhattan går sammen om at afsløre en fremtrædende finansiel institution, der er involveret i international våbenhandel.

The International havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The International på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The International ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The International stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The International, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The International er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar