Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Internship

The Internship

01/09/2021 | Flixfilm

The Internship på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktion: Shawn Levy
Skuespillere: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne
Spilletid: 119 min
Land: United States
Sprog: English, Tagalog, Cantonese, Mandarin, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: To arbejdsløse sælgere, der mangler digitale færdigheder, har brug for for at finde job og derfor melder de sig som praktikanter hos en højteknologisk virksomhed.

The Internship havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Internship på YouTube.Se The Internship på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Internship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Internship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Internship, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Internship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar