Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Interpreter

The Interpreter

16/05/2021 | Flixfilm

The Interpreter på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktion: Sydney Pollack
Skuespillere: Nicole Kidman, Sean Penn, Catherine Keener
Spilletid: 128 min
Land: United Kingdom, France, Germany, United States
Sprog: English, Aboriginal, French, Portuguese, Spanish, Hebrew
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Silvia Broome er tolk ved FN. Men hendes job bliver farligt, efter hun overhører planer om et snigmord på en embedsmand.Se The Interpreter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Interpreter havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Interpreter på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Interpreter ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Interpreter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Interpreter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Interpreter er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar