Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intervention

The Intervention

30/09/2017 | Flixfilm

Se The Intervention på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Clea DuVall
Skuespillere: Melanie Lynskey, Jason Ritter, Skylar Bernon, Kira Pozehl
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da fire par tager på en weekendtur på landet, udvikler det, der begynder som en intervention i et ægteskab, sig til et følelsesmæssigt slagsmål med flere deltagere.


Se The Intervention på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Intervention havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Intervention ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Intervention herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Intervention er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intervention stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar