Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intervention

The Intervention

30/09/2017 | Ingen kommentarer

Se The Intervention på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Clea DuVall
Skuespillere: Melanie Lynskey, Jason Ritter, Skylar Bernon, Kira Pozehl
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Da fire par tager på en weekendtur på landet, udvikler det, der begynder som en intervention i et ægteskab, sig til et følelsesmæssigt slagsmål med flere deltagere.


Se The Intervention på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Intervention havde premiere på Netflix Danmark den 30. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Intervention ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Intervention herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Intervention er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intervention stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar