Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Interview

The Interview

01/12/2021 | Flixfilm

The Interview på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Evan Goldberg, Seth Rogen
Skuespillere: James Franco, Seth Rogen, Randall Park
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En tv-vært og hans producer lander et interview med Kim Jong-un, som er fan af deres show., da CIA pludselige beder dem om at dræbe diktatoren.Se The Interview på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Interview havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Interview på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Interview ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Interview stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Interview, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Interview er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar