Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Interview

The Interview

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Interview på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Evan Goldberg, Seth Rogen
Skuespillere: James Franco, Seth Rogen, Randall Park
Spilletid: 112 min
Land: United States
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En tv-vært og hans producer lander et interview med Kim Jong-un, som er fan af deres show., da CIA pludselige beder dem om at dræbe diktatoren.

The Interview havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Interview på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Interview ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Interview stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Interview, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Interview er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar