Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Interview

The Interview

01/07/2020 | Flixfilm

Se The Interview på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Evan Goldberg, Seth Rogen
Skuespillere: James Franco, Seth Rogen, Lizzy Caplan, Randall Park
Spilletid: 112 min
Land: USA
Sprog: English, Korean
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: En tv-vært og hans producer lander et interview med Kim Jong-un, som er fan af deres show., da CIA pludselige beder dem om at dræbe diktatoren.


Se The Interview på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Interview havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Interview ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Interview:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Interview er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Interview stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar