Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intruder

The Intruder

01/01/2022 | Flixfilm

The Intruder på Netflix

Produktionsår: 1953
Genre: Drama, War
Instruktion: Guy Hamilton
Skuespillere: Michael Ripper, Jack Hawkins, Hugh Williams
Spilletid: 84 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Efter 2. verdenskrig tager en tidligere oberst en af sine soldater på fersk gerning midt i et røveri og dykker ned i hans fortid for at finde ud af, hvad der gik galt.

The Intruder havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Intruder på YouTube.Se The Intruder på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Intruder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intruder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Intruder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Intruder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar