Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Intruder

The Intruder

02/02/2021 | Flixfilm

The Intruder på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Horror, Thriller
Instruktion: Deon Taylor
Skuespillere: Michael Ealy, Meagan Good, Dennis Quaid
Spilletid: 102 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Et par, der lige er flyttet ind i deres drømmehus i Napa Valley, opdager, at den mærkelige sælger ikke er så interesseret i at komme videre.Se The Intruder på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Intruder havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Intruder på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Intruder ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Intruder stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Intruder, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Intruder er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar