Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invention of Lying

The Invention of Lying

14/08/2020 | Flixfilm

Se The Invention of Lying på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Comedy, Fantasy, Romance
Instruktør: Ricky Gervais, Matthew Robinson
Skuespillere: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill, Louis C.K.
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: I en verden, hvor ingen lyver, opnår en manuskriptforfatter rigdom og berømmelse – og får måske sin drømmepige – ved at sige ting, der ikke passer.


Se The Invention of Lying på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Invention of Lying (En Sand Løgn) havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Invention of Lying (En Sand Løgn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Invention of Lying:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Invention of Lying (En Sand Løgn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invention of Lying stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar