Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Investigator: A British Crime Story

The Investigator: A British Crime Story

19/08/2018 | Flixfilm

Se The Investigator: A British Crime Story på Netflix

Indspilningsår: 2016–2018
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Mark Williams-Thomas, Rick Warden, Tanya Winsor, Frances Millar
Spilletid: 47 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne serie kaster nyt lys over den flere årtier gamle sag om Carole Packman, hvis mand blev dømt for mod, selvom hendes lig aldrig blev fundet.

The Investigator: A British Crime Story (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 19. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Investigator: A British Crime Story på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Investigator: A British Crime Story (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Investigator: A British Crime Story (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Investigator: A British Crime Story, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Investigator: A British Crime Story er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar