Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invisible Guardian

The Invisible Guardian

03/08/2017 | Flixfilm

Se The Invisible Guardian på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Fernando González Molina
Skuespillere: Marta Etura, Elvira Mínguez, Nene, Francesc Orella
Spilletid: 129 min
Land: Spain, Germany
Sprog: Spanish, English, Basque
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en FBI-uddannet betjent vender tilbage til sin hjemby for at fange en morder, der går efter lokale teenagere, konfronteres hun også med sine egne dæmoner fra fortiden.

The Invisible Guardian (Den usynlige vogter) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Invisible Guardian på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Invisible Guardian (Den usynlige vogter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invisible Guardian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Invisible Guardian, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Invisible Guardian (Den usynlige vogter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar