Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Invisible Guardian

03/08/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Thriller
Instruktør: Fernando González Molina
Skuespillere: Marta Etura, Elvira Mínguez, Francesc Orella, Itziar Aizpuru
Spilletid: 129 min
Land: Spain, Germany
Sprog: Spanish, English, Basque
IMDB-bedømmelse: 6.3

Resumé: Da en FBI-uddannet betjent vender tilbage til sin hjemby for at fange en morder, der går efter lokale teenagere, konfronteres hun også med sine egne dæmoner fra fortiden.


Se The Invisible Guardian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Invisible Guardian (Den usynlige vogter) havde premiere på Netflix Danmark den 3. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Invisible Guardian (Den usynlige vogter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Invisible Guardian herunder:Fra premieredatoen (3. august, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Invisible Guardian (Den usynlige vogter) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Invisible Guardian stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar