Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Invisible Guest

01/07/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Mystery, Thriller
Instruktør: Oriol Paulo
Skuespillere: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado, Bárbara Lennie
Spilletid: 106 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDB-bedømmelse: 8.1

Resumé: Efter at være vågnet ved siden af sin nu døde elsker på et hotelværelse ansætter en ung forretningsmand en advokat for at finde ud af, hvordan han endte som mordmistænkt.


Se The Invisible Guest på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Invisible Guest herunder:Fra premieredatoen (1. juli, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Invisible Guest stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar