Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invisible Guest

The Invisible Guest

01/07/2017 | Flixfilm

The Invisible Guest på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Oriol Paulo
Skuespillere: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado
Spilletid: 106 min
Land: Spain
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Efter at være vågnet ved siden af sin nu døde elsker på et hotelværelse ansætter en ung forretningsmand en advokat for at finde ud af, hvordan han endte som mordmistænkt.

The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Invisible Guest på YouTube.Se The Invisible Guest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invisible Guest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Invisible Guest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar