Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invisible Guest

The Invisible Guest

01/07/2017 | Flixfilm

Se The Invisible Guest på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Crime, Drama, Mystery, Thriller
Instruktør: Oriol Paulo
Skuespillere: Mario Casas, Ana Wagener, Jose Coronado, Bárbara Lennie
Spilletid: 106 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 8.1

Handling: Efter at være vågnet ved siden af sin nu døde elsker på et hotelværelse ansætter en ung forretningsmand en advokat for at finde ud af, hvordan han endte som mordmistænkt.

The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Invisible Guest på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Invisible Guest (Den Usynlige Gæst) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invisible Guest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar