Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invisible Thread

The Invisible Thread

04/03/2022 | Flixfilm

The Invisible Thread på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Marco Simon Puccioni
Skuespillere: Filippo Timi, Francesco Scianna, Francesco Gheghi
Spilletid: 109 min
Land: Italy
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En teenagesøn med to fædre laver en dokumentar om sine forældre, men får sig en overraskelse, da historien om hans familie får en plotdrejning undervejs.

The Invisible Thread havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Invisible Thread på YouTube.Se The Invisible Thread på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Invisible Thread ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invisible Thread stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Invisible Thread, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Invisible Thread er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar