Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invitation

The Invitation

08/07/2016 | Flixfilm

Se The Invitation på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Drama, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Karyn Kusama
Skuespillere: Logan Marshall-Green, Tammy Blanchard, Emayatzy Corinealdi, Aiden Lovekamp
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: En mand accepterer en invitation til et middagsselskab hos sin ekskone, hvilket dog åbner gamle sår og skaber nye spændinger.


Se The Invitation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Invitation havde premiere på Netflix Danmark den 8. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Invitation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Invitation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Invitation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invitation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar