Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Invocation of Enver Simaku

The Invocation of Enver Simaku

04/06/2022 | Flixfilm

The Invocation of Enver Simaku på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: History, Horror, Mystery
Instruktion: Marc Lledó Escartín
Skuespillere: Antonio de la Cruz, Margarita Xhepa, Piro Milkani
Spilletid: 89 min
Land: Spain
Sprog: English, Albanian, Italian
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Da en journalist vender tilbage til Albanien for at forstå sin kones død, bliver han draget ind i en foruroligende undersøgelse af det overnaturlige.

The Invocation of Enver Simaku havde premiere på Netflix Danmark den 4. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Invocation of Enver Simaku på YouTube.Se The Invocation of Enver Simaku på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Invocation of Enver Simaku ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Invocation of Enver Simaku stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Invocation of Enver Simaku, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Invocation of Enver Simaku er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar