Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Irishman: In Conversation

The Irishman: In Conversation

28/11/2019 | Flixfilm

The Irishman: In Conversation på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci
Spilletid: 23 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tag med instruktør Martin Scorsese, når han sætter sig sammen med stjernerne Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci og ser nærmere på The Irishman.

The Irishman: In Conversation havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Irishman: In Conversation på YouTube.Se The Irishman: In Conversation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Irishman: In Conversation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Irishman: In Conversation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Irishman: In Conversation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Irishman: In Conversation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar