Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Irishman: In Conversation

The Irishman: In Conversation

28/11/2019 | Flixfilm

Se The Irishman: In Conversation på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Documentary, Short
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Martin Scorsese
Spilletid: 23 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Tag med instruktør Martin Scorsese, når han sætter sig sammen med stjernerne Robert De Niro, Al Pacino og Joe Pesci og ser nærmere på The Irishman.Se The Irishman: In Conversation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Irishman: In Conversation havde premiere på Netflix Danmark den 28. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Irishman: In Conversation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Irishman: In Conversation:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Irishman: In Conversation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Irishman: In Conversation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar