Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘The Irishman’ skamroses af amerikanske anmeldere

‘The Irishman’ skamroses af amerikanske anmeldere

30/09/2019 | Flixfilm

irishman anmeldelser danmarkDen 27. november har Netflix eksklusiv premiere på Martin Scorseses stjernespækkede ‘The Irishman’, som fortæller historien om et af de største uløste mysterier i amerikansk historie, nemlig forsvindingen af den legendariske fagforenings-præsident Jimmy Hoffa.

Filmen har netop haft forpremiere på New York Film Festival hvor den blev vist for et specielt indbudt publikum, som var heldige at se ‘The Irishman’ før alle andre.

Efter alt at dømme er der tale om en storslået oplevelse fra Robert De Niro, Al Pacino, Harvey Keitel og Joe Pesci, der spiller de bærerende roller i ‘The Irishman’.

Eric Kohn fra mediet Indiewire skriver bl.a. “‘The Irishman’ er Martin Scorseses bedste krimifilm siden “‘Goodfellas'”, mens Daily Beast beskriver filmen som en “en episk, titanisk triumf”.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forventningerne bliver ikke mindre af at medierne kaster sig rundt med termer som “mesterværk” og “en ny filmklassiker”.

LÆS OGSÅ   Nye Netflix-film i 2023

På Rotten Tomatoes, som samler alle anmeldelser, har ‘The Irishman’ en topkarakter på 100%, mens den på Metacritic har en bedømmelse på 92.

Alt i alt tegner der sig et billede af at Martin Scorsese must-see film man skal se når den lander på Netflix.

‘The Irishman’ er en tre og en halv time episk fortælling om organiseret kriminalitet i efterkrigstidens USA, set gennem øjnene af krigsveteran fra 2. verdenskrig, Frank Sheeran; en hustler og lejemorder, som arbejdede ved siden af nogle af det 20. århundredes mest berygtede personer.

‘The Irishman’ kan streames på Netflix Danmark fra den 27. november.Skriv kommentar