Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Irishman

The Irishman

27/11/2019 | Flixfilm

The Irishman på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktion: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci
Spilletid: 209 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, Latin, Spanish, German
IMDb-karakter: 7.8

Handling: Snigmorderen Frank Sheeran ser tilbage på de hemmeligheder, han holdt på som et loyalt medlem af den kriminelle familie Bufalino i denne film af Martin Scorsese.Se The Irishman på Netflix
Anmeldelse: The Irishman

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Irishman havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Irishman på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Irishman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Irishman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Irishman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Irishman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar