Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Irishman

The Irishman

27/11/2019 | Flixfilm

Se The Irishman på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Biography, Crime, Drama
Instruktør: Martin Scorsese
Skuespillere: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel
Spilletid: 209 min
Land: USA
Sprog: English, Italian, Latin, Spanish, German
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: Snigmorderen Frank Sheeran ser tilbage på de hemmeligheder, han holdt på som et loyalt medlem af den kriminelle familie Bufalino i denne film af Martin Scorsese.Se The Irishman på NetflixAnmeldelse: The Irishman

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Irishman havde premiere på Netflix Danmark den 27. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Irishman ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Irishman:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Irishman er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Irishman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar