Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iron Bridge

The Iron Bridge

04/08/2021 | Flixfilm

Se The Iron Bridge på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Short, Drama
Instruktion: Kipp Howard
Skuespillere: Jacqueline Marie Kent-Marvick, Derek Wood
Spilletid: 17 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Da en ulykke fanger en minearbejder under jorden, plages hans kone og chef, der har en affære, af skyldfølelse, mens en redningsaktion går i gang.

The Iron Bridge havde premiere på Netflix Danmark den 4. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Iron Bridge på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Iron Bridge ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iron Bridge stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Iron Bridge, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Iron Bridge er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar