Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iron Giant

The Iron Giant

01/07/2019 | Ingen kommentarer

Se The Iron Giant på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: Brad Bird
Skuespillere: Jennifer Aniston, Harry Connick Jr., Vin Diesel, James Gammon
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: På landet i Maine i 1957 finder 9-årige Hogarth en enorm, men forvirret robot (af ukendt oprindelse), og de to bliver gode og loyale venner.


Se The Iron Giant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Iron Giant (Drengen og jernkæmpen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Iron Giant (Drengen og jernkæmpen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Iron Giant herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Iron Giant (Drengen og jernkæmpen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iron Giant stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar