Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iron Giant

The Iron Giant

01/07/2019 | Flixfilm

The Iron Giant på Netflix

Produktionsår: 1999
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: Brad Bird
Skuespillere: Eli Marienthal, Harry Connick Jr., Jennifer Aniston
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: På landet i Maine i 1957 finder 9-årige Hogarth en enorm, men forvirret robot (af ukendt oprindelse), og de to bliver gode og loyale venner.

The Iron Giant (Drengen og jernkæmpen) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Iron Giant på YouTube.Se The Iron Giant på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Iron Giant (Drengen og jernkæmpen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iron Giant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Iron Giant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Iron Giant (Drengen og jernkæmpen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar