Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iron Lady

The Iron Lady

07/06/2018 | Ingen kommentarer

Se The Iron Lady på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Phyllida Lloyd
Skuespillere: Meryl Streep, Jim Broadbent, Susan Brown, Alice da Cunha
Spilletid: 105 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Som Storbritanniens første kvindelige premierminister får Margaret Thatcher en karriere, der ender med at ændre normerne for magt og politik.


Se The Iron Lady på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Iron Lady (Jernladyen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Iron Lady (Jernladyen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Iron Lady herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Iron Lady (Jernladyen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iron Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar