Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iron Lady

The Iron Lady

07/06/2018 | Flixfilm

Se The Iron Lady på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Phyllida Lloyd
Skuespillere: Meryl Streep, Jim Broadbent, Susan Brown, Alice da Cunha
Spilletid: 105 min
Land: UK, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Som Storbritanniens første kvindelige premierminister får Margaret Thatcher en karriere, der ender med at ændre normerne for magt og politik.

The Iron Lady (Jernladyen) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Iron Lady på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Iron Lady (Jernladyen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iron Lady stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Iron Lady, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Iron Lady (Jernladyen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar