Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Iron Maiden

The Iron Maiden

01/01/2022 | Flixfilm

The Iron Maiden på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Short, Action, Drama
Instruktion: Marcos Mello Cavallaria
Skuespillere: N/A
Spilletid: 15 min
Land: Brazil
Sprog: N/A
IMDb-karakter: N/A

Handling: En flyingeniør har et meget uheldigt første møde med direktøren for et flyselskab og hans datter. Inden længe er de dog på samme side i et muntert dampmaskine-rally.

The Iron Maiden havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Iron Maiden på YouTube.Se The Iron Maiden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Iron Maiden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Iron Maiden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Iron Maiden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Iron Maiden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar