Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Irregulars

The Irregulars

26/03/2021 | Flixfilm

The Irregulars på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Crime, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: McKell David, Thaddea Graham, Jojo Macari
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Et hold udskud undersøger en række overnaturlige forbrydelser i det victorianske London for dr. Watson og hans hemmelighedsfulde makker: Sherlock Holmes.Se The Irregulars på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Irregulars (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Irregulars på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Irregulars (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Irregulars (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Irregulars, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Irregulars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar